• Welkom 💚
  • Voel je thuis in het Heuvelland 🌳

Wie zijn wij

Wij, Anja Magermans en Willem Seelt heten u welkom in onze boerenwoning uit 1889 duurzaam verbouwd tot B&B met op de eerste verdieping 3 kamers met privé badkamer. Één kamer beschikt over een dakterras grenzend aan het sedum dak met zicht op het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De ontbijt- annex woonkamer geeft direct toegang tot de kleine en intieme gastentuin. 
‘Bed and Breakfast 1889’ beschikt over 3 unieke gastenkamers waar oud en nieuw, verleden en heden elkaar ontmoeten. Deze tot een harmonisch geheel verbouwde B&B straalt warmte en rust uit. Natuurlijke materialen en het hergebruik van oude bouwmaterialen zorgen voor een aangenaam leefklimaat. Het ontbijt met veelal biologische streekproducten wordt geserveerd in de ‘gooj kamer’ zoals de beste kamer van het huis vroeger genoemd werd in Zuid-Limburg. ’s Avonds kunt u in deze kamer bijkomen van een mogelijk enerverende dag met een glaasje wijn, kop koffie of thee, muziek of een boek. Op warme zomeravonden is het heerlijk toeven in de gastentuin. De keuze is helemaal aan u.

Mee-eten

Een paar dagen er tussen uit?

Een weekendje weg?

Liefst in eigen land nu tijdens Covid-19.

Broodnodige energie opdoen in deze dagen.

Wandelen of fietsen in Zuid-Limburg. Het landschap stralend aan je voeten. 

Maar... alle restaurants zijn dicht.

Dat hoeft geen obstakel te zijn.

Er zijn tal van afhaalmogelijkheden bij goede restaurants hier in de omgeving. Voor ieder wat wils.

Wilt u dit liever niet vraag dan naar onze mee-eet mogelijkheden.  Wij zorgen voor een gezonde warme maaltijd en een sfeervol gedekte tafel.